Kom naar het debat over het wetsvoorstel Pensioenen!

13-08-2022 14:13

Op 6 september bieden we (om half twee ’s middags) onze petitie aan de voorzitter van de vaste Kamercommissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de pensioenwoordvoerders in de Tweede Kamer aan. Voorafgaand daaraan zal via spotjes op alle regionale zenders nog uitgebreid aandacht aan de petitie worden geschonken, zodat het aantal handtekeningen nog verder oploopt. Heeft u zelf nog niet getekend? Dat kan hier: Pas de pensioenwet aan - Petities.nl.

De week daarna, op maandag 12 september, debatteert de Tweede Kamer voor de eerste keer over het wetsvoorstel. Dat gebeurt in een zogenaamd ‘wetgevingsoverleg’. Dat debat is openbaar en dus voor iedereen toegankelijk. Dat biedt een mooie gelegenheid om onze volksvertegenwoordigers te laten zien hoe senioren denken over de nieuwe wet. Als u in de gelegenheid bent, kom dan vooral naar Den Haag. Wij zijn er ook!

Het debat begint om 10.00 uur en staat gepland tot 17.00 uur. Plaats van handeling is het tijdelijke Tweede Kamergebouw (Bezuidenhoutseweg 67, Den Haag; pal naast Den Haag CS). Van tevoren aanmelden is niet nodig. Wel dient u een legitimatiebewijs mee te nemen. Het is overigens niet nodig het hele debat bij te wonen (maar dat mag wel natuurlijk).

De Seniorencoalitie roept hierbij zoveel mogelijk senioren én alle andere seniorenorganisaties op het debat bij te wonen. Dat is een krachtig signaal naar onze volksvertegenwoordigers.

 

 

© 2016 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode