Geldmaten voor het storten en opnemen van munten

24-07-2021 21:20

Bij een groot aantal filialen van Gamma en Karwei staan sinds kort geldmaten voor het storten en opnemen van munten. Deze muntautomaten zijn te gebruiken door de rekeninghouders van ABN AMRO, ING en Rabobank. Per bank kunnen andere regels of voorwaarden voor gebruik gelden.

Geldmaat streeft ernaar om de muntautomaten gelijkmatig over het land te verspreiden. Door samen te werken met Intergamma, het moederbedrijf van Gamma en Karwei, realiseren we een landelijke spreiding van muntautomaten. De muntautomaten staan binnen bij een vestiging van Gamma of Karwei. Deze winkels hebben ruime openingstijden, zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid.

Nog niet alle muntautomaten zijn geplaatst, dat gebeurt de komende maanden. Er komen minimaal 170 automaten voor het opnemen van muntrollen en 550 automaten voor het storten van munten van Geldmaat in Nederland te staan, grotendeels in filialen van Intergamma. De automaten zijn eenvoudig te vinden via de locatiewijzer op geldmaat.nl. U filtert op Geldmaat en vervolgens op munten opnemen of munten storten.

Meer informatie over de muntenautomaten, inclusief een handleiding voor gebruik, is te vinden op geldmaat.nl

© 2016 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode