Dhr. H. Tjepkema 90 jaar!

29-07-2021 21:24

Op 31 juli wordt de heer Harm Tjepkema uit Coevorden 90 jaar! De heer Tjepkema is inmiddels vijf jaar lid van onze vereniging en komt regelmatig bij ons in de Barnstee om een middag mee te doen met de bingo. Ook is hij de laatste keer dat we een dagje weg zijn geweest naar Harderwijk, met ons mee geweest.

Omdat we leden die 90 jaar of ouder worden verrassen met een bloemetje, zijn Henk Harkema en Jannie Bos donderdagmorgen naar de Voorde in Coevorden gereden en hebben de heer Tjepkema van harte gefeliciteerd en daarbij een felicitatiekaart en een mooi bos bloemen overhandigd. De heer Tjepkema was zeer verrast en vond het zeer attent van onze vereniging dat we de moeite namen om naar hem toe te gaan.