Spellenmiddag

Donderdag 10 maart hadden we een spellenmiddag georganiseerd in de Barnstee. Er waren 35 leden aanwezig. De middag begon met koffie en cake. De leden kregen allemaal twee consumptiemunten. Daarna werden er met speelkaarten 9 teams van 4 personen ingedeeld (4 azen, 4 heren, 4 vrouwen, 4 tienen enz.) en ieder team speelde de spellen die er stonden.

Er was ook een spel, daar bij moest men op een lijst invullen hoeveel jaar een bepaald jubileum was. Zo is bijvoorbeeld 25 jaar een gouden jubileum… maar wat is een katoenen jubileum? En wat een papieren jubileum?

In de pauze was er een verloting. Iedereen had een kadootje meegenomen en die werden met de verloting weer onder de aanwezige leden verloot. Alle loten werden verkocht, dus dat was een mooie bijdrage voor onze kas.

Na de verloting werden de spellen verder gespeeld en uiteindelijk won het team “vrouwen” en kregen alle vier spelers een droge worst.

Tegen half vijf kwam slagerij Stanneveld het eten brengen. Er was erwtensoep en roggebrood met katenspek en er waren bruine bonen met spek. Ook kreeg iedereen nog een toetje, een bekertje vruchtenyoghurt. De mensen hebben er allemaal van gesmuld!

Tegen zes uur was de middag afgelopen en was iedereen naar huis. Het was een geslaagde, gezellige middag.

 

© 2016 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode