Paasmiddag

 

We begonnen de jaarvergadering wat later omdat het orkest wat die middag ging spelen, meer tijd nodig had om op te bouwen. Er waren ruim 50 leden aanwezig. De ledenvergadering ging over de afgelopen drie jaren, omdat we twee jaren met Pasen in een lockdown zaten.
Er werd stil gestaan bij de overleden leden in de afgelopen drie jaren, maar ook nieuwe leden werden verwelkomd. De financiële stand van zaken werd in het kort besproken. Er waren de laatste twee jaren weinig activiteiten, dus was er verder ook weinig te melden.
Tegen half twee begon onze Paasmiddag met koffie/thee en een plak cake. Na de tweede kop koffie hield de band een pauze en werden door het bestuur de loten verkocht voor de verloting later op de middag. Er waren leuke prijsjes te winnen, de hoofdprijzen waren een fruitmand van supermarkt Schijff en een rollade van slagerij Stanneveld.

De band, Orkest Plus, bestond uit negen muzikanten. Dit was hun eerste optreden sinds de coronatijd en ze hadden er weer zin in. De band heeft tot vijf uur gespeeld. Een leuk stuk muziek: meezingers, Duitstalige liedjes, maar ook Nederlandse liedjes werden er gezongen. Er werd ook een paar keer gedanst en zelfs een polonaise ingezet.

De leden hadden allemaal twee consumptiemunten gekregen. Toen de borrel op tafel kwam, gingen de mensen van Melody eerst met koude hapjes rond en later met warme hapjes. Tegen half zes was de band de zaal uit en begonnen we aan onze Paas-broodmaaltijd. Er waren twee soorten soep, lekkere belegde broodjes, kroketten, gekookte eieren en roerei… Dat smaakte allemaal erg goed. Complimenten aan de mensen van Melody!
Tegen half zeven ging iedereen voldaan naar huis.

Foto’s van deze middag staan in het Fotoalbum.

 

© 2016 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode