Dagreis Boerakker

 

Op 9 juni gingen we een dagje uit. Eerst naar Vledder, naar hotel restaurant Brinkzicht, waar we al vaker waren geweest. De touringcar van Brinkzicht haalde de 38 enthousiaste leden op die zich hadden verzameld voor de Barnstee. Het was prachtig weer, de stemming was goed en we hadden de indruk dat de chauffeur er ook zin in had.
Via een door de chauffeur geplande route door het mooie Drentse landschap, kwamen we tegen half twaalf aan op onze bestemming. Men heeft zich eerst in het zonnetje op het terras laten zakken om te genieten van een aangeboden drankje van het bestuur.

Na niet al te lange tijd gingen we naar binnen waar een drie gangen diner voor ons klaar stond, bestaande uit soep, nieuwe aardappeltjes, groenten, sla en een cordon bleu. Na het toetje ging iedereen weer in de bus om onze reis te vervolgen.
De bus bracht ons naar de struisvogelboerderij van de familie de Kley in Boerakker. 

Daar werden we ontvangen met koffie/thee en een heerlijke struisvogel-eierkoek. Daarna werden we getrakteerd op een struisvogel-advocaatje, wat ook goed in de smaak viel. Helaas was de advocaat in het winkeltje die middag uitverkocht. Tijdens het nuttigen hiervan werd het een en ander verteld over het houden van struisvogels. Al met al was het een leerzame middag.

Het was inmiddels half vijf geworden, hoogste tijd om weer op huis aan te gaan. Na een terugreis van een uur waren we weer terug bij de Barnstee en konden we terugzien op een zeer geslaagde dag.

 
Foto's van deze dag staan in het Fotoalbum.
 

 

© 2016 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode