Kegelen bij Robben

Op donderdag 12 maart had de seniorenvereniging een middag georganiseerd bij Robben in Hebelermeer. Normaal gesproken houden we in maart een spellenmiddag, maar de animo hiervoor liep wat terug. Vorig jaar waren er maar 30 leden die mee deden, dus wilden we eens iets anders.
Met de bus naar Robben, daar eerst met elkaar kegelen en daarna samen lekker eten.
We hadden dit in onze nieuwsbrief vermeld en gingen ervan uit dat ook dit keer niet zoveel leden belangstelling zouden hebben. Maar… er waren 64 aanmeldingen! En dat met twee kegelbanen.

Het is door Tiny Bos opgelost. Niet iedereen deed mee met kegelen, maar nog wel 48 personen. Deze 48 personen werden in vier groepen verdeeld van 12 personen per groep. Eerst gingen er twee groepen kegelen en bleven de anderen in het restaurant, daarna werd er gewisseld en konden de andere twee groepen kegelen. Iedereen kon twee beurten kegelen en de scores werden bijgehouden.

Tiny had als aardigheidje een prijsje mee genomen, ze had 5 droge worsten bij Stanneveld gehaald. De beste spelers van de vier groepen kregen allemaal een droge worst. Die vier winnaars waren: Annie Welling, Bertus Roelofs, Jo Bos en Bertus Zaan. Jo Bos gooide zelfs nog een “zwien”. De slechtste spelers kregen allen de poedelprijs, een kwart droge worst, want er was maar ééntje meer over.

Tegen half zes kregen we allemaal nog een snitselmenu die bestond uit kleine gepaneerde snitsels en plakken fricandeau, drie schalen met rauwkost, een grote schaal met warme groenten en een schaal met lekkere gebakken aardappeltjes met spek en uien. Tegen half zeven keerden we huiswaarts. 

 

© 2016 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode