Fietsmiddag

Op 5 september was de traditionele fietstocht van de Seniorenvereniging Barger-Oosterveld e.o.

Opgewekt stapten om 11:00 uur de deelnemers op hun fietsen. Een aantal leden ging in de huifkar die ook weer present was.

Het weer was ons in het begin wel goed gezind, maar in Angelslo ging het mis. Regen! Even gestopt om regenkleding aan te trekken, maar al snel werd het weer droog en gingen we naar onze eerste stopplaats, de picknickplaats in Westenesch. Daarna ging het richting Sleen. Daar hebben we in restaurant de Deel genoten van de aangeboden koffie en krentenwegge. Hier was tevens het keerpunt van de route, op weg naar Erm. Daar werd op de brink gepauzeerd en er was gelegenheid om iets te drinken. Daarna begon de uiteindelijke terugtocht richting Barger-Oosterveld.

Terug in de Barnstee konden we genieten van een borrel en aansluitend heerlijke snitzels en salades van Bert Stanneveld.
We konden terug kijken op een geslaagde fietstocht en we zijn toch mooi droog overgekomen.

Foto gebruikt onder Creative Commons van MaxAndronicus  © 2016 Alle rechten voorbehouden.