Spellenmiddag

Op donderdag 3 mei hadden we een spellenmiddag. Hierbij waren 32 leden aanwezig. Het was heel gezellig, je kon zien dat de mensen plezier hadden. Er werd veel gelachen en met spanning gespeeld. Er waren 8 groepjes van 4 personen. Ook het raden van de foto's was leuk. De heer Tijs Jansen had in het dorp een twaalftal foto's gemaakt van bijzonderheden en de leden moesten raden waar dat was. Zo was er een AED aan de muur en daarnaast een bordje W.C.... dat is bij de Gerardus Majellakerk. Maar ook een foto van een houten kraam met eieren en aardappelen... dat was bij Haitel aan de Sint Gerardusstraat.

Tussendoor was er een verloting. Iedereen had zelf een presentje ingepakt en meegenomen en als je lotnummer werd getrokken, dan mocht je een presentje uitzoeken. Toen we klaar waren met de spellen, werden de scores opgeteld en de prijsjes uitgereikt. De groep met de meeste punten waren Meintje Schenkel, Aad Vermeulen (Roswinkel), Mieke Wittendorp-Fuhler en Cor Verton (Hoogeveen). Zij kregen alle vier een droge worst. Om half vijf kwam Bert Stanneveld het eten brengen. Er was erwtensoep met roggebrood en katenspek en er waren bruine bonen met uitgebakken spekjes en uien. Het smaakte allemaal prima. Daarna kreeg iedereen nog een lekker vruchtentoetje en was de middag ten einde.

Foto gebruikt onder Creative Commons van MaxAndronicus  © 2016 Alle rechten voorbehouden.