Paasmiddag

Vanmiddag hadden we bij Melody de Algemene Ledenvergadering en aansluitend de Paasmiddag. Er waren ruim 70 leden aanwezig. Tijdens de Ledenvergadering werden de ledenadministratie, de financiën en de bestuurszaken meegedeeld. Ook werd er uitgebreid ingegaan op de nieuwe Federatie, de FASv.

Na deze ledenvergadering begon de paasmiddag. We kregen eerst een kop koffie met cake en hadden als vermaak het duo Geen Idee uit Klazienaveen. Die hadden wat liedjes en toneelstukjes, zoals Romeo en Julia, de fietstocht, op het gemientehoes...

De aanwezigen luisterden aandachtig en vonden het allemaal zeer geslaagd.

In de pauze was er een verloting met leuke prijsjes.

Tegen vijf uur kregen we een broodmaaltijd, die bestond uit een kop soep met stokbrood, daarna brood met lekker beleg, een hardgekookt ei en een kroket. Tegen zes uur was het afgelopen en ging iedereen tevreden naar huis.

Foto gebruikt onder Creative Commons van MaxAndronicus  © 2016 Alle rechten voorbehouden.