Spellenmiddag 11-5

Op 11 mei hebben we een spellenmiddag gehad. Aan de middag ging een proeverij vooraf van de maaltijdenservice van de SPAR. Erik informeerde de leden over de mogelijkheden van het bestellen van maaltijden. De mensen kregen eerst groentesoep en tomatensoep, daarna kon men proeven van rode kool met aardappelpuree en hachee en daarna kreeg men nog nasi met saté en zoetzure groenten. Ook was er een toetje, yoghurt met chocolade, karamel of vanille. Iedereen kreeg een boekje waarin alle menu's waren beschreven samen met een bestellijst. De leden waren zeer tevreden over het eten en sommigen zijn van plan om maaltijden te bestellen. Meer informatie kunt u vinden op https://www.spar.nl/eet-smakelijk/Om half twee begonnen we met de spellenmiddag. Na een kop koffie of thee, met een gevulde koek van de bakker in het Veenpark, ging iedereen met een spel beginnen. Er waren acht groepen van 4 personen en er waren een achttal oudhollandse spellen en een foto-raad-spel.

Tussendoor was er nog een leuke verloting met leuke prijsjes. Tussendoor werd er met schalen hapjes rondgegaan, uitstekend verzorgd door slager Stanneveld. Aan het eind van de middag werden er broodjes kroket bezorgd door de jongens van Melody.Ondertussen werden de punten geteld die de leden hadden gescoord met de spellen en kregen de vijf beste spelers nog een prijsje mee naar huis: een droge worst van slager Stanneveld. De beste speler van de middag was Marietje Bos.

Aan de reacties van de mensen te horen was het weer een geslaagde middag. Zowel de proeverij als het spelen van de spellen.


Foto gebruikt onder Creative Commons van MaxAndronicus  © 2016 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode