Kerstmiddag 14-12


Vorige week donderdagmiddag had de SBO hun jaarlijkse kerstmiddag. Ruim 75 leden waren aanwezig in de gezellige zaal bij Melody. Voor de muzikale noot zorgden Jan van de Belt (voorheen Jan en Zwaan) samen met zangeres Annemiek Drenth uit Emmer-Compascuum.

De middag begon met koffie en cake. In de eerste pauze werden loten verkocht voor de verloting later op de middag. Een uurtje later kwam daar de Kerstman binnen!
De verloting kon beginnen. Er waren veel leuke prijsjes, aangeboden door de plaatselijke middenstand.Later op de middag kwam de borrel op tafel en kwam de kerstsfeer er goed in. De meeste aanwezigen stonden op 't laatst allemaal op de dansvloer mee te zingen met het liedje "Een heel gelukkig kerstfeest".Om vijf uur stopte de muziek er mee en werd het eten naar binnengebracht. We kregen stamppotbuffet. Er waren veel soorten stamppot, speklappen, rookworsten, stoofpeertjes en het liet zich goed smaken. Als toetje kregen we allemaal een beker vanille ijs met warme kersen en slagroom.Tegen half zeven ging iedereen naar huis en konden we terugzien op een geslaagde middag.
Foto gebruikt onder Creative Commons van MaxAndronicus  © 2016 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode