Gezellige middag 12-10

Vanmiddag kwamen er zo'n 50 leden naar onze gezellige middag. De middag begon met een kop koffie of thee en een lekkere koek van de bakker uit het Veenpark. Even later kwam Herman Sturre, verkleed als pastoor, de katholieken op de korrel nemen. De mensen werden uitstekend vermaakt, er werd veel gelachen.

Toen de borrel op tafel stond, kwam André de Groot een paar nummers spelen op zijn accordeon.

Er werd met zijn nummers meegezongen en toen de stemming er goed in zat, zongen we ook nog mee met nummers van Jannes, die op een groot scherm (als een soort karaoke) meegelezen konden worden. Tijdens dit gezellige meezingen waren er bij de borrel nog warme hapjes van Melody en koude hapjes van slager Bert Stanneveld.

Aan het eind van de middag kwam Isa Zwart nog een paar liedjes zingen.

Vooral het eerste nummer "Mamme see" viel wel in de smaak. De andere nummers waren niet bekend bij de senioren, maar Isa kreeg na afloop toch een groot applaus voor haar optreden.

Daarna ging iedereen naar huis en de leden lieten allemaal horen dat het een geslaagde middag was.

Foto gebruikt onder Creative Commons van MaxAndronicus  © 2016 Alle rechten voorbehouden.